Info om vårterminen GK Stjärnan

Hej!

Styrelsen i GK stjärnan har tagit beslutet att starta upp vårterminen för våra barngrupper vecka 9. Dock med undantag för grupperna 2018/2019 samt 2017. Eftersom dessa två grupper fortfarande har föräldrar med som deltagare under passet, så kommer vi avvakta terminsstart.

Under våren kan viss del av passen ske utomhus för att ytterligare minimera smittorisken. Mer info kring detta kommer från respektive ledare.

Det är allas ansvar att vi;

-stannar hemma om vi uppvisar symptom (även milda)

-respekterar varandra genom att hålla avstånd

-tvättar händerna innan gympapassen

-byter om hemma

-vi uppmanar föräldrar och syskon att stanna utanför gympasalen

Föreningen kommer att ha handsprit och desinfektionsmedel att tillgå.

På måndagen den 8:e Feb kl 9.00 öppnar anmälan till vårterminen 2021 för alla befintliga medlemmar i våra barngrupper (dvs. de som haft en plats under HT2020).

Medlemmar som gått under HT 2020 kan till och med den 20:e Feb gå in och boka in sig på en plats samt betala den direkt med kort. Efter detta datum är man, som gammal medlem, inte längre garanterad en plats. Den 22:e Feb kl 9.00 öppnas anmälan upp för nya medlemmar, förutsatt lediga platser.

https://sportadmin.se/hemsida/form/form2.asp?F={C2BF28B7-717D-428E-9AA2-4AD86A108467}

Terminen börjar v 9.

Vi kommer fortsätta följa rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Svenska gymnastikförbundet och kan med kort varsel bli tvungna att göra uppehåll i verksamheten.

Mvh
GK Stjärnan

Du gillar kanske också...